Oddsboost på ishockey

Varför betta med låga odds när man kan får en extra boost på oddsen? Det finns så gott som alltid något spelbolag som erbjuder oddsboost på ishockey. Här hittar du alltid vilket bolag du kan få oddsboost på NHL, SHL, ishockey-VM och IshockeyAllsvenskan.

NHL oddsboost

Det är vanligt att spelbolagen har oddsboost på NHL-matcher. Exempel på boosts är förhöjda odds på vem som vinner Stanley cup eller specifika matcher. Det förekommer också boostade bonusar på flervalsspel.

SHL oddsboost

I Sveriges högsta ishockeyliga finns det ofta boostade odds och riskfria spel. Speciellt efter att NordicBet är officiell huvudsponsor av SHL. De har därför många förmånliga spel på SHL.

Ishocke-VM oddsboost

Oddsboost på ishockey-VM

Varje år bjuds det upp till ishockeyfest och alla de bästa ishockeynationerna möts. Här är det land mot land och spelare från olika lag spelar tillsammans för sitt land. Ishockey-VM engagerar därför en väldigt stor publik. Spelbolagen brukar därför erbjuda boosta odds för sätta lite krydda på matcherna och turneringen.

Vad är oddsboost?

Oddsboosts är ett vanligt begrepp spelbolagen använder för att beskriva spel som har en extra förmån. Det kan vara att du får extra höga odds eller att utdelningen är extra hög. Det är som en oddsbonus som du får för att bli medlem, förutom att oddsboost är på spelen man lägger. Ibland kan det vara svårt att få en överblick vilka spelbolag som har oddsboosts just nu. Följ Oddsboost.se för att inte missa något erbjudande.